FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sindikat traži sastanak s Čačićem o brodogradnji

Autor: tper
ZAGREB, 22. ožujka 2012. (Hina) - Hrvatska udruga sindikata (HUS) i Sindikat metalaca Hrvatske - Industrijski sindikat u pismu upućenom prvom potpredsjedniku Vlade i ministru gospodarstva Radomiru Čačiću traže da organizira sastanak sa predstavnicima sindikata koji djeluju u brodogradnji.

"Tražimo da po donošenju odluke o prihvatljivosti ponuda za privatizaciju brodogradilišta, sukladno Vašim prethodnim najavama, upriličite sastanak sa predstavnicima sindikata koji djeluju u brodogradnji", navodi se u pismu.

Ističu kako su odluke o privatizaciji brodogradilišta od životnog interesa za potpisnike ovog zahtjeva, gradove i regije u kojima je prisutna brodograđevna djelatnost te smatraju da ne bi bilo u ničijem interesu da se o donesenim odlukama, njihovoj provedbi i daljnjim povezanim aktivnostima Vlade, raspravlja putem medija.

"Stoga zahtjevamo da čim prije, a predlažemo početkom sljedećeg tjedna, organizirate sastanak s predstavnicima sindikata koji djeluju u brodogradnji na kojem bi se sveobuhvatno raspravile posljedice donesenih odluka i planovi daljnjih aktivnosti Vlade u ovoj za hrvatsko gospodarstvo iznimno važnoj djelatnosti", navodi se u pismu HUS-a i SMH-a.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙