FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

Autor: zmat
ZAGREB, 20. ožujka 2012. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 12.30 sati.

LONDON - Fabrice Muamba, nogometaš Boltona koji je u subotu na terenu pretrpio srčani udar tijekom utakmice s Tottenhamom, može disati bez respiratora, a prepoznao je svoje roditelje, te izmijenio nekoliko riječi s njima. Muambino stanje sve je bolje, iako je još uvijek ozbiljno, navode liječnici iz londonske klinike za srčane bolesti. Kongoanac s britanskom putovnicom pomiče ruke i noge, te mnogi smatraju da je najgore prošlo, te da Muamba može svoj život zahvaliti brzoj pomoći medicinske ekipe na samom terenu.

Sve više brzojava podrške pritiže u bolnicu u kojoj se nalazi 23-godišnji nogometaš, a među njima je i onaj predsjednika FIFA-e i UEFE Seppa Blattera i Michela Platinia.

BARCELONA - Najboljem svjetskom nogometašu, Argentincu Lionelu Messiju (24) potrban je još samo jedan gol kako bi postao najbolji strijelac u povijesti Barcelone objavio je klub u utorak nakon što je broj pogodaka sadašnjeg rekordera Cesara Rodrigueza smanjen sa 235 na 232. Prema zajedničkom istraživanju Barcelonina Dokumentacijskog centra i dnevnog lista "La Vanguardia" broj pogodaka Cesara Rodrigueza, koji je igrao za Barcelonu tijekom 50-ih godina prošlog stoljeća, smanjen je za tri, pa će Messi imati realnu priliku dostići ga već večeras kada Barca na svom Camp Nou dočekuje Granadu u susretu 28. kola Primere. Messi je ove sezone postigao čak 51 gol za Barcelonu u svim natjecanjima, a 31 u prvenstvu gdje za vodećim Cristianom Ronaldom iz Real Madrida zaostaje za jedan gol.

"Nakon istraživanja Cesarovih utakmica, potvrđeno je kako Messi sada za njim zaostaje samo jedan gol. Vrijedno je napomenuti kako je Cesar Rodriguez najbolji klupski strijelac u službenim utakmicama, dok apsolutni rekord drži Paulino Alcantara sa 369 golova u 357 službenih i prijateljskih utakmica", stoji u priopćenju Barcelone.

MADRID - U posljednjem dvoboju 27. kola Primere Espanyol je kao domaćin slavio protiv Racing Santandera s 3:1. Racing je poveo preko Stuania (12), ali je Espanyol uspio napraviti preokret pogocima Verdua (26), Coutinha (33) i Morena (80). Espanyol je pobjedom napredovao čak na šestu poziciju, dok je Racing ostao u zoni ispadanja, na 18. mjestu.

TABLICA: Real M. 71, Barcelona 63, Valencia 47, Levante 41, Malaga 41...

RIM - U zadnjem dvoboju 28. kola Talijanske lige Roma je na svom Olimpicu svladala Genou s 1:0. Jedini pogodak na utakmici zabio je Osvaldo već u 3. minuti. Roma je pobjedom ostala na šestoj poziciji, ali sada samo s tri boda manje od Udinesea i Napolia, dok je Genoa 14.

TABLICA: Milan 60, Juventus 56, Lazio 48, Napoli 47, Udinese 47, Roma 44...

NEW YORK - Rezultati susreta američke profesionalne košarkaške NBA lige:

Charlotte - Philadelphia 80-105

Atlanta - Boston 76-79

New Jersey - Cleveland 100-105

Orlando - Chicago 59-85

Denver - Dallas 95-112

Golden State - Minnesota 93-97

NEW YORK - Rezultati susreta američko-kanadske profesionalne lige u hokeju na ledu, NHL:

Boston - Toronto 8-0

NY Rangers - New Jersey 4-2

Tampa Bay - Buffalo 3-7

Detroit - Washington 3-5

Minnesota - Vancouver 2-0

San Jose - Anaheim 3-5

(Hina) xzm yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙