FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanja Bilač: SDP želi Keruma do kraja mandata

Autor: zjur
SPLIT, 13. ožujka 2012. (Hina) - Predsjednica kluba vijećnika HDZ-a u splitskome Gradskom vijeću Sanja Bilač u pisanoj reakciji na današnje tvrdnje s konferencije za novinare SDP-a i HNS-a ocijenila je da za smjenu gradonačelnika Keruma još ima izgleda te da je ona u rukama SDP-ova ministra uprave Arsena Bauka.

"Potpuno mi je jasna nervoza Marina Jurjevića i SDP-a jer nisu uspjeli prikazati SDP kao nekoga tko želi srušiti Željka Keruma, nego su razotkriveni kao oni koji žele Keruma do kraja mandata", stoji u pisanom reagiranju Sanje Bilač.

Ona tvrdi kako su na jučerašnjoj sjednici na jedini legitimni način - uvrštavanjem točke dnevnog reda o referendumu za smjenu gradonačelnika imali priliku to učiniti dok je u vijećnici bilo svih 13 oporbenih vijećnika, no to nisu htjeli učiniti.

"Ne samo to, nisu htjeli ni smjenu Nevenke Bečić", navodi Bilač.

Svoj su zahtjev predali onog trenutka kada u vijećnici više nije bilo 13 oporbenih vijećnika znajući da prijedlog tako ne može proći, a sve kako bi Kerumu omogućili da ostane na vlasti do kraja mandata.

Po njezinu mišljenju, Marin Jurjević i SDP zajedno s Kerumom u Splitu su protiv HDZ-a, ali, ističe, još ima ima izgleda za smjenu gradonačelnika, a ona je u rukama SDP-ova ministra Bauka.

Bilač reagiranje završava odgovorom na pitanje Arsena Bauka o tome za koga je glasovala na prošlim izborima (Ostojić - Kerum). "Poručujem da nisam ni za jednog od njih. Pravo je pitanje za koga je Marin Jurjević glasovao", ističe Sanja Bilač.

(Hina) xpgas yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙