FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ina: natječaj Growww 2012. za pripravnički staž za 131 mladog stručnjaka

Autor: nbrc
ZAGREB, 1. ožujka 2012. (Hina) - Ina je danas objavila otvaranje natječaja Growww 2012. u sklopu kojeg će kompanija zaposliti 131 mladog stručnjaka na pripravnički staž u trajanju od jedne godine.

Growww program namijenjen je prvenstveno mladim talentima s područja naftnog inženjerstva, kemije, strojarstva, ekonomije i informatike, no i ostali profili visoko obrazovanih mladih ljudi pozvani su da se prijave na natječaj, navodi se u priopćenju Ine.

Growww program provodi se u svim zemljama u kojima se nalaze tvrtke članice MOL Grupe, a u Hrvatskoj se zapošljavanje mladih profesionalaca putem tog programa održava treću godinu zaredom.

Na proteklim je natječajima Ina zaprimila više tisuća prijava, a u prošle je dvije godine u sklopu Growww programa Ina zaposlila 227 visokoobrazovanih pripravnika, ističu iz Ine.

Informacije o radnim mjestima i traženim strukama mogu se naći na Ininim internet stranicama (www.ina.hr/growww), a sve potencijalne kandidate koji odgovaraju traženim stručnim profilima bez iskustva ili do dvije godine radnog iskustva pozivaju da prijave na natječaj pošalju do 15. travnja.

(Hina) xpp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙