FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ina će unajmiti dio skladišta NFT-a Ploče

Autor: nbrc
ZAGREB, 3. veljače 2012. (Hina) - Ina bi uskoro mogla sklopiti dvogodišnji ugovor za najam ograničenog dijela skladišta Naftnih terminala Federacije d.o.o. (NFT) Ploče, doznaje se danas u Ini.

INA se prijavila na raspisani javni poziv za prikupljanje ponuda za davanje u najam skladišnog prostora i manipulaciju naftnim derivatima u skladištu Naftnih terminala Federacije d.o.o. Ploče za ograničeni dio skladišta, a trenutno je, kako se doznaje, u fazi sklapanja dvogodišnjeg ugovora.

Ina će, ističu iz te kompanije, to skladište koristiti kako bi osigurala dugogodišnju opskrbu tržišta te u tom smislu dala podršku za pravovremenu isporuku kvalitetnog dizelskog i avio goriva Ininim partnerima u BiH i Hrvatskoj.

Ocjenjujemo ovu suradnju kao još jedan značajan iskorak prema BiH kupcima, kažu u Ini iz koje podsjećaju da je upravo BIH izvozno tržište od primarnog interesa za tu kompaniju te u tom smislu vjeruju da je ovo još jedan pozitivan pomak ka jačanju gospodarske suradnje.

Prema neslužbenim informacijama, od raspoloživih skladišnih kapaciteta od 32 tisuće tona, Ina bi zakupila oko polovicu, ili 15 tisuća tona.

Terminal tekućih tereta NTF-a d.o.o. Ploče nalazi se u Slobodnoj zoni luke Ploče, a ima 12 spremnika za naftne derivate ukupnog kapaciteta 81 tisuću prostornih metara.

(Hina) xbn yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙