FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Akademik Silobrčić novi prorektor Dubrovačkog međunarodnog sveučilišta

Autor: hspa
DUBROVNIK, 28. veljače 2012. (Hina) - Na sjednici Senata Dubrovačkog međunarodnog sveučilišta akademik Vlatko Silobrčić imenovan je prorektorom za znanost i znanstvena istraživanja tog sveučilišta.

Dubrovačko međunarodno sveučilište jedino je privatno sveučilište u Hrvatskoj koje se bavi i znanstvenim istraživanjima te na svojim fakultetima razvija znanstvene aktivnosti, a imenovanje jednoga od najuglednijih hrvatskih znanstvenika akademika Silobrčića prorektorom, priznanje je, ali i dokaz čvrstoga opredjeljenja za jačanjem ove sveučilišne komponente, kazao je predsjednik Dubrovačkog međunarodnog sveučilišta Miomir Žužul.

O kvaliteti studija koje provodi Dubrovačko međunarodno sveučilište svjedoči i činjenica da se svakim semestrom povećava akademski i studentski kadar koji dolazi iz različitih dijelova svijeta. Ovo sveučilište jedino je hrvatsko sveučilište studente ima u inozemstvu, odnosno u Berlinu i Dubaiju.

Uz akademika Vlatka Silobrčića čelni ljudi Dubrovačkog međunarodnog sveučilišta su prof. Stjepan Krasić te rektorica Janice McCormick bivša voditeljica doktorskih disertacija na Harvardu.

(Hina) xddub ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙