FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 29. siječnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog olujnog vjetra autocestom A6 Rijeka-Zagreb, od čvora Delnice do čvora Kikovica, u oba smjera, smiju prometovati samo osobna vozila. Jadranskom magistralom od Bakra do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, dostavna vozila i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom (I. i II.skupinu vozila). Jak vjetar na mahove puše i na dijelu autoceste A1 od Svetog Roka do vijadukta Božići, pa je brzina vožnje ograničena na 60km na sat. Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Vrgorac i Ravča u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom D62 Vrgorac-Ravča. Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 40 tona voze preko zamjenskog mosta, ostali autocestom A2 Zagreb-Macelj preko čvora Sveti Križ Začretje. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajektni promet

ZAGREB - Umjereno do pretežno oblačno, a samo će na sjevernom Jadranu prevladavati sunčano. Uz više oblaka slabog snijega može biti u unutrašnjosti, i to ponajprije u gorskim krajevima, a malo kiše na dalmatinskim otocima. Vjetar slab do umjeren, u gorju i jak sjeveroistočni, a u Slavoniji povremeno jak istočni. Na većem dijelu Jadrana puhat će umjerena i jaka, podno Velebita i olujna bura. Najviša dnevna temperatura između -3 i 2, na Jadranu od 6 do 11 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙