FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ukrajina - zemlja partner ZV-a

Autor: mbuj
ZAGREB, 17. veljače 2012. (Hina) - Zbog preliminarnih dogovora o statusu Ukrajine kao zemlje partnera na Jesenskome sajmu Zagrebačkog velesajma (ZV) koji će se održati od 19. do 23. rujna, obnašatelj dužnosti voditelja ZV-a Milan Trbojević ugostio je veleposlanika Ukrajine u Republici Hrvatskoj Oleksandra Levčenka i savjetnicu za gospodarstvo i trgovinu Tatianu Usachovu, izvijestio je danas Zagrebački holding.

Navodi kako su na Zagrebačkom velesajmu jučer sastali na prijedlog uvaženih gostiju te kako je njihova želja, osim gospodarskih mogućnosti, predstaviti i kulinarske, kulturne, etnografske i ostale osobitosti svoje zemlje.

"Nastavak ove suradnje, koja je prekinuta 2008. godine zbog nedostatka financijskih sredstava, razlog je više i želja obje strane da se poslovna i prijateljska veza dviju zemalja produbi upravo na Jesenskom sajmu. U tom smjeru predstavnici Zagrebačkog velesajma dali su afirmativnu ponudu kako bi nastup Ukrajine i projekta 'Zemlja partner' bio uspješno postavljen na zadovoljstvo svih uključenih subjekata", navodi Zagrebački holding na svojim internetskim stranicama.

(Hina) xbma ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙