FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Edukativni vikend u zagrebačkome ZOO-u

Autor: mbuj
ZAGREB, 16. veljače 2012. (Hina) - U sklopu "Egzotične zime", edukativnih programa koji se zimi održavaju u zagrebačkome Zoološkom vrtu, posjetitelji ovaj vikend mogu upoznati "raznolikost tjelesnih pokrova u životinjskome svijetu", priopćio je danas zagrebački Zoološki vrt.

U priopćenju se navodi kako će se u subotu i nedjelju održati "jedinstvena kreativna akcija" u kojoj će posjetitelji moći raditi snjegoviće u obliku životinja, a prve će neobične snježne skulpture izraditi polaznici Centra za likovni odgoj grada Zagreba.

"I dok priroda trenutačno ima jedinstven pokrov, onaj snježni, u edukativnim će se kutcima moći upoznati raznolikost tjelesnih pokrova u životinjskome svijetu. U taktilnoj učionici posjetitelji će opipavati raznovrsna krzna, perje i ljuske", navodi zagrebački Zoološki vrt i dodaje kako je ta učionica organizirana pod motom "Dodirni i nauči" jer uključivanjem što više osjetila posjetitelji lakše i brže uče.

Sve posjetitelje zagrebačkoga Zoološkog vrta ovaj vikend očekuje i besplatna okrjepa – čaj, kroasani i muesli pločice, priopćio je zagrebački ZOO.

(Hina) pp/xbma ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙