FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - od subote 28. do ponedjeljka 30. siječnja

Autor: gvla
ZAGREB, 27. siječnja 2012. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, od subote 28. siječnja do ponedjeljka 30. siječnja.

Subota, 28. siječnja

--------------------------

ZAGREB - Izborna Glavna skupština Hrvatske seljačke stranke (HSS) na kojoj će 1026 izaslanika birati novo vodstvo stranke - predsjednika HSS-a, pet potpredsjednika, glavnog tajnika, predsjednike regionalnih organizacija, te članove Predsjedništva, Glavnog odbora, Nadzornog odbora, Časnog suda i Statutarnog povjerenstva. (10 sati, Kongresna dvorana Globus, Zagrebački velesajam, Avenija Dubrovnik 15)

ZAGREB - Izvještajno-tematska skupština Socijaldemokratskog foruma žena (SDFŽ) SDP-a na kojoj će sudjelovati i predsjednik SDP-a Zoran Milanović. U tematskom dijelu Skupštine, posvećenom ženama i Europskoj uniji odnosno stanju i mogućnostima ostvarivanja rodne ravnopravnosti u Hrvatskoj i EU, govorit će predsjednica Mreže za jednakost spolova srednje i istočne Europe Sonja Lokar iz Ljubljane, te izvršna direktorica Centra za ženske studije i članica izvršnog odbora Europskog ženskog lobija Rada Borić. (11 sati, Hotel Four Points by Sheraton Panorama, Trg Krešimira Ćosića 9).

Nedjelja, 29. siječnja

-----------------------------

Nema najavljenih događanja.

Ponedjeljak, 30. siječnja

--------------------------------

ZAGREB - Otvorenje međunarodne radionice "Nakladništvo danas - perspektive, teškoće, zakonski okviri, potpore, tržišna situacija i strategije u Europi, u Hrvatskoj i u jugoistočnoj Europi" koja se od 30. siječnja do 1. veljače održava u organizaciji udruge Knjižni blok. Na radionici će njemački stručnjaci s područja nakladništva kolegama iz Hrvatske i regije predstaviti uspješne modele u nakladništvu kako bi im pomogli u prevladavanju brojnih teškoća s kojima se svakodnevno suočavaju u svom radu. Na predavanjima, radionicama i diskusijama sudjelovat će, među ostalima, direktor međunarodnog odjela Frankfurtskog sajma knjiga Tobias Voss i direktor Leipziškog sajma knjiga Oliver Zille, predstavnici Njemačke udruge nakladnika i knjižara te nakladničke scene iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Kosova, Makedonije, BiH, Austrije i Švicarske. (15 sati, Goethe-Institut, Ulica Grada Vukovara 64) U večernjim satima u zagrebačkoj Gradskoj skupštini na Gornjem gradu održat će se svečani prijam na kojemu će se okupljenima obratiti i ministrica kulture RH Andrea Zlatar Violić. (20 sati, Stara gradska vijećnica, Ćirilometodska 5)

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xgvla ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙