FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 3. veljače

Autor: ikut
ZAGREB, 3. veljače 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 3. veljače koje ćemo popratiti fotografijama:

SARAJEVO - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović, predsjednik Srbije Boris Tadić i članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić, Bakir Izetbegović i Nebojša Radmanović razgovarat će na Jahorini kod Sarajeva o stanju u regiji, zajedničkim problemima i pitanjima od interesa za sve tri države. Sastanak na Jahorini nastavak je procesa političke suradnje i dijaloga između čelnika triju država, započetog na Brijunima prošloga ljeta.

ZAGREB - Sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća održat će se u zgradi Vlade Republike Hrvatske, u 10.30 sati. TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sjednice, nakon koje su predviđene izjave za medije.

ZAGREB - Tomislav Karamarko održat će konferenciju za novinare o svojoj kandidaturi za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice (11 sati, hotel Panorama, Trg Krešimira Čosića

9).

ZAGREB - Predstavnici Hrvatskog seljačkog saveza održat će konferenciju za novinare na temu isplate potpora sukladno Zakonu o poljoprivredi (12,30 sati, Zvonimirova 17/III).

ZAGREB - Susret 6. kola drugog kruga EBEL lige u hokeju na ledu Medveščak - Olimpija (19.15 sati, Šalata).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Damir Senčar

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙