FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog olujnog vjetra na A1 od Sv.Roka do Maslenice samo osobna vozila

Autor: nkot
ZAGREB, 9. veljače 2012. (Hina) - Zbog olujnog vjetra dionicom autoceste A1 Sveti Rok-Maslenica smiju voziti samo osobna vozila, a obilazak za ostala vozila je cestom D54 Maslenica-Zaton Obrovački D27-Gračac D50-čvor Sveti Rok, izvijestio je večeras Hrvatski autoklub (HAK).

Također, samo za osobna vozila otvorena je i autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, Jadranska magistrala od Karlobaga do Svete Marije Magdalene D8, D25 Gospić-Karlobag i ŽC 5169 Bjelopolje-Donji Lapac.

Dionicom Jadranske magistrale D8 od Bakra do Karlobaga, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila).

Zbog zimskih uvjeta za sav promet zatvorene su državne ceste D52 Špilnik-Korenica, D425 Čeveljuša-Karamatići, D506 Dobroselo-Mazin, D523 Šmrika-Križišće i D5155 Čanak-Janjačka Kosa.

Na većini cesta u Lici, Gorskom kotaru, dijelu središnje Hrvatske, Slavonije i Dalmacije i dalje je na snazi zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostali moraju imati zimsku opremu.

Na graničnim prijelazima za osobna vozila nema dužih čekanja.

Trajekti na liniji Brestova-Porozina i Valbiska-Lopar prevoze samo osobna i dostavna vozila. U prekidu su katamaranske linije na riječkom području. Ostali trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙