FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Imunološki zavod: nismo pokrenuli razgovore s malezijskom tvrtkom

Autor: tmis
ZAGREB, 1. veljače 2012. (Hina) - Imunološki zavod d.d. s malezijskom tvrtkom CCM Duopharma nije pokrenuo nikakve razgovore u smislu ulaganja u taj zavod, stoji u današnjoj objavi Imunološkog zavoda kojom je odgovorio Zagrebačkoj burzi na upit oko tog ulaganja.

U odgovoru iz Imunološkog zavoda navode i činjenicu da Uprava Imunološkog zavoda nema ovlaštenje pregovarati i donositi odluke s potencijalnim investitorima, već o tome treba odlučiti većinski vlasnik tvrtke.

Dodaju i da Uprava smatra korisnim pružiti određene informacije potencijalnim partnerima u vezi prodaje i plasmana proizvoda Imunološkog zavoda d.d. tako da će se na toj razini razgovarati.

Ako bude sklopljen ugovor ili sporazum koji bi imao značajnijeg utjecaja na poslovanje Imunološkog zavoda d.d., u skladu s relevatnim propisima informirat će Zagrebačku burzu i javnost, stoji u odgovoru Imunološkog zavoda na upit Zagrebačke burze.

Većinski vlasnik Imunološkog zavoda je država, koja po današnjim podacima s web stranice SKDD-a drži udjel od 73,41 posto.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙