FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pavliček predsjednik vukovarsko-srijemskog HSP-a "Dr. Ante Starčević"

Autor: zdra
VUKOVAR, 26. siječnja 2012. (Hina) - Na izbornom zboru vukovarsko-srijemske podružnice HSP-a "Dr. Ante Starčević" za novog predsjednika Županijskog vijeća izabran je dosadašnji predsjednik vukovarskog ogranka stranke Marijan Pavliček, a za zamjenike Aladar Spajić iz Vinkovaca i Tamara Kalistović iz Drenovaca.

Nakon izbora Marijan Pavliček istaknuo je da HSP "Dr. Ante Starčevića" daje mogućnost mladim i obrazovanim ljudima koji imaju volje i želje ubrzati proces razvijanja stranke, kako bi bili spremni za sljedeće lokalne izbore te postali druga politička opcija na desnom političkom centru u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Dopredsjednik stranke Antun Žagar osvrnuo se na mali postotak izlaska građana na nedavni referendum o pristupanje Hrvatske EU, rekavši kako se pokazalo da je HSP "Dr. Ante Starčević" s pravom ukazivao da građani nisu kvalitetno pripremljeni za izlazak na referendum.

Malim izlaskom hrvatski građani pokazali su u stvari ozbiljnost jer nisu htijeli odlučivati nečemu o čemu ne raspolažu dovoljno kvalitetnim saznanjima i informacijama, kazao je Žagar.

(Hina) xzdra ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙