FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Agrokor predstavio Agro akademiju

Autor: vsik
BELI MANASTIR, 24. siječnja 2012. (Hina) - S ciljem postizanja što veće kvalitete u poljoprivredi Agrokor je u Belju osnovao Agro akademiju koja je namijenjena zaposlenicima Agrokor koncerna, kooperantima te ostalim partnerima u poljoprivredi.

Predstavljajući rad Agro akademije na današnjoj konferenciji za novinare u edukacijskom centru u Mirkovcu, predsjednik Uprave Belja d.d. Goran Pajnić istaknuo je kako se želi osigurati kontinuirano prenošenje znanja i vještina o uvođenju i načinu korištenja najsuvremenijih tehnologija te implementacija vrhunskih postignuća u poljoprivrednoj proizvodnji.

Danas je više od 80 polaznika slušalo predavanja iz područja ratarstva, a programi u stočarstvu održani su nedavno, rekao je Pajnić. Dodao je kako se rad Agro akademije, koja je prvi put osnovana, odnosi na sve djelatnosti u poljoprivredi, od povrtlarstva, voćarstva, vinogradarstva, stočarstva, ratarstva i ostaloga, odvija se u Belju koje ima poslovnu tradiciju dužu od 300 godina, a danas ima 2000 zaposlenih.

Posebno važnim ocijenio je pritom suradnju s Hrvatskom poljoprivrednom komorom, seljačkim udrugama i institucijama visokog obrazovanja.

Predavanja po pojedinim temama su jednodnevna, a drže ih istaknuti hrvatski stručnjaci i znanstvenici iz oblasti poljoprivrede, rekao je Pajnić.

Izvršni potpredsjednik Agrokora za ljudske resurse Gordan Radin rekao je kako su danas znanje i vrhunska tehnologija osnovni preduvjeti uspješnog poslovanja. Istaknuo je kako je kroz dosadašnje Agrokorove razne obrazovne centre prošlo oko 65.000 polaznika.

(Hina) xvsik yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙