FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 15. siječnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Mjestimice mokrih ili samo vlažnih kolnika ima u Slavoniji i Gorskom kotaru. Zbog niske temperature moguća je poledica, posebice na cestama u gorju, na mostovima, nadvožnajcima i vijaduktima. Poteškoće u prometu moguće su na dionicama cesta na kojima traju radovi pa je postavljena privremena prometna signalizacija. Na autocesti A1 zbog radova u tunelu Mala Kapela vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Svi trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Pretežno sunčano i hladno. U kopnenom području povremeno umjerena do znatna naoblaka uz mogućnost za kratkotrajan slab snijeg, posebice u Slavoniji i Podravini. Vjetar uglavnom slab sjeverni, u sjevernim i istočnim krajevima umjeren do jak sjeverozapadni. Na Jadranu slaba i umjerena, u Dalmaciji ponegdje jaka bura i sjeverac. Najviša dnevna temperatura od 0 do 5, na Jadranu između 5 i 10 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙