FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Odlazak generalnog direktora Esplanade Mahoneya, novi v.d. Ivica Krizmanić

Autor: tmis
ZAGREB, 19. siječnja 2012. (Hina) - Generalni direktor zagrebačkog hotela The Regent Esplanade Philip Mahoney odlazi s te funkcije, a umjesto njega upravljanje hotelom do daljeg preuzima njegov dosadašnji zamjenik Ivica Krizmanić koji će imati funkciju vršitelja dužnosti generalnog direktora.

Objavljujući te novosti na večerašnjem svečanom oproštaju u Esplandi, Mahoney je istaknuo kako je od imenovanja na funkciju generalnog direktora tog hotela u travnju 2009. imao privilegiju provesti skoro tri godine u prekrasnoj zemlji, prekrasnom gradu i prekrasnom hotelu.

Dodao je kako se nada da je uspio dati bar mali doprinos poslovanju i hrvatskom turizmu tijekom svog rada, kao i da je ponosan na zavidne rezultate hotela koje je postigao sa svojim timom. Tijekom protekle skoro tri godine otkako je bio generalni direktor hotel je postigao, kako se čulo, konstantnu uzlaznu putanju u poslovanju primivši i brojna domaća i inozemna priznanja.

Novo radno mjesto Mahoneya bit će u Velikoj Britaniji gdje će za hotelijersku kompaniju The Rezidor Hotel Group obnašati dužnost regionalnog potpredsjednika i biti odgovoran za 28 hotela na području Velike Britanije i Irske.

Novi vršitelj dužnosti generalnog direktora Esplande Krizmanić (40 godina star) gotovo 20 godina radnog iskustva stekao je upravo u tom hotelu, prošavši gotovo sve odjele, i u zadnjih nekoliko godina, otkako je taj hotel u austrijskom vlasništvu, prvi je hrvatski državljanin na čelu tog hotela, uz to i rođeni Zagrepčanin.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙