FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Andro Vlahušić: 2011. za Dubrovnik uspješna godina

Autor: hspa
DUBROVNIK, 23. prosinca 2011. (Hina) - Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić ocijenio je danas da je "2011. za grad Dubrovnik bila vrlo dobra godina".

Ostvarili smo sve ciljeve i nismo osjetili gospodarsku krizu zato što je već tri godine zaredom u glavnoj gospodarskoj grani broj noćenja veći za 33 posto nego u u prijašnjem trogodišnjem razdoblju", kazao je Vlahušić na božićnom primanju za predstavnike političkoga, gospodarskog, društvenog i kulturnog života grada Dubrovnika.

Dodao je kako posebice veseli ulaganje u ljude te naveo primjer 150 mladih Dubrovčana koji su za svoje školovanje uzeli zajmove, a samo ih sedam mora vratiti, jer su ostali završili u redovitu roku, što je bolji prosjek nego u Hrvatskoj.

Rekao je da će grad i iduće godine ulagati u vodoopskrbu i odvodnju, izgraditi dvije športske dvorane, za najsiromašnije umirovljenike izdvajat će 500 kuna, a nastavit će i rad na prostornim planovima.

"Nastavit ćemo suradnju i s novom vladom i raditi na ključnim projektima za grad - kao što su povezivanje Ploča s Dubrovačkim primorjem autocestom, izgradnja brze ceste Čilipi - Dubrovnik, izgradnja marina u Gružu te završiti izgradnju treće faze zračne luke", rekaoje gradonačelnik

Dubrovniku ne treba nitko pomagati jer u njemu postoji dovoljan broj ljudi koji mogu ostvariti sve svoje projekte i sve svoje snove, rekao je Vlahušić.

(Hina) xddub yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙