FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlahušić: dokazat ću nevinost pred sudom

Autor: hspa
DUBROVNIK, 24. studenog 2011. (Hina) - Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, u svojem priopćenju za javnost o jučerašnjoj sjednici optužnog vijeća Županijskog suda u Splitu, koje je odlučilo o nastavku sudskog postupka protiv Andre Vlahušića i drugih, navodi kako će svu apsurdnost optužbe kojom ga se tereti uspjeti dokazati pred sudom.

"Budući da je riječ o fazi procesa koji me obvezuje na tajnost, za sada ne mogu iznositi nikakve pojedinosti. O tijeku procesa ću u okviru svih zakonom dopuštenih mogućnosti, kao gradonačelnik odgovoran svojim građanima, obavještavati građane Dubrovnika i javnost. Želim naglasiti da u potpunosti niječem inkriminacije koje mi se stavljaju na teret, potpuno siguran da ću svu apsurdnost optužbe kojom me se tereti uspjeti dokazati pred sudom", navodi gradonačelnik.

Protiv dubrovačkog gradonačelnika Andre Vlahušića USKOK je u srpnju ove godine pred splitskim Županijskim sudom podignuo optužnicu zbog zloporabe položaja i ovlasti u aferi Šipan.

Tereti se da je u travnju 2010. prekršio gradski statut odobrivši, bez odluke Gradskog vijeća, dva milijuna kuna pozajmice koalicijskom partneru Peri Vićanu čije je poduzeće Dubrovačko primorje bilo u financijskim teškoćama.

(Hina) xddub ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙