FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 6. prosinca

Autor: dsta
ZAGREB, 6. prosinca 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 6. prosinca.

ZAGREB - Svečanost zatvaranja projekta "CroCompete - jačanje politika tržišnog natjecanja i državnih potpora", financiranog u sklopu Programa EU za Hrvatsku IPA 2007, održat će se u organizaciji Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja i Delegacije Europske unije u Hrvatskoj. Projekt je vrijedan 840 tisuća eura, a cilj mu je bio jačanje kapaciteta za uspješno provođenje politika tržišnog natjecanja i državnih potpora u Hrvatskoj te poboljšanje informiranosti lokalnih vlasti, poslovne zajednice i studentske populacije o politikama zaštite tržišnog natjecanja i nadzora državnih potpora (10,00 sati, Informacijski centar EU, Trg žrtava fašizma 6).

ZAGREB - Svečanost u povodu Dana pomoraca i brodaraca održat će se organizaciji Ministarstva mora, prometa i infrastrukture. Tom prigodom bit će dodijeljen i nagrade za doprinos razvitku pomorskog i riječnog gospodarstva. U sklopu svečanosti bit će potpisano 11 ugovora o dodjeli državnih potpora za obnovu putničke i izletničke flote privatnih brodara - malih poduzetnika. Ministarstvo je za tu namjenu u 2011. osiguralo 3,3 milijuna kuna. (11,30 sati, Ministrstvo mora, promet i infrastrukture, Prisavlje 14).

ZAGREB - Hrvatski sindikat prometnih pilota (HSPP) najavio je prosvjed upozorenja pod nazivom "Sigurnost odmah! Piloti nemaju sto dana za čekanje" ispred sjedišta Agencije za civilno zrakoplovstvo. Na prosvjedu će zatražiti hitnu promjenu ranijih odluka Agencije vezanih uz mogućnost produljenja radnog vremena pilota i kabinskog osoblja (15,00 sati, Agencija za civilno zrakoplovstvo, Ulica grada Vukovara 284).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙