FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 2. prosinca

Autor: nbrc
ZAGREB, 2. prosinca 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 2. prosinca.

ROVINJ - Turistička zajednica Istarske županije organizira Turistički forum Istre na kojem će biti predstavljen program rada i financijski plan za 2012. godinu. Sudionici će raspravljati o novim turističkim trendovima, hotelijerstvu, cikloturizmu i oplemenjivanju kulturne baštine (9,30 sati, Hotel Lone, Luje Adamovića 31).

OPATIJA - U organizaciji grada Opatije i gradske Turističke zajednice održava se Festival čokolade Opatija 2011 (13 sati, Ugostiteljska škola Opatija, Kumičićeva 14).

ZAGREB - Vrijednost otkupa i prodaje proizvoda poljoprivrede, šumarstva i ribarstva u drugom tromjesečju ove godine iznosila je 1,8 milijardi kuna, što je 24,1 posto više nego u istom razdoblju lani, pokazuju konačni podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS). Pritom je vrijednost prodaje iz vlastite proizvodnje poslovnih subjekata dosegnula 1,2 milijarde kuna i porasla je 23,1 posto, dok je vrijednost otkupa od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava iznosila 586,2 milijuna kuna, što je rast od 26,3 posto. U strukturi vrijednosti otkupa i prodaje proizvoda poljoprivrede, šumarstva i ribarstva u drugom tromjesečju sirovo kravlje mlijeko sudjeluje s 19,7 posto. Vrijednost otkupa i prodaje sirovog kravljeg mlijeka iznosi 356,8 milijuna kuna.

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙