FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić: čestitam pobjednicima i nastavljam posao u Zagrebu

Autor: dber
ZAGREB, 4. prosinca 2011.(Hina) - Neovisni kandidat i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić zahvalio je večeras svima koji su dali glas njegovoj nezavisnoj listi i čestitao izbornim pobjednicima rekavši kako će nastaviti svoj posao u Zagrebu kao što je to činio u posljednih 11 godina.

"Izbornim pobjednicima čestitam i želim im puno uspjeha u vođenju zemlje, a mi nastavljamo raditi svoj posao u gradu Zagrebu i nadalje, kao što smo to radili posljednjih 11 godina - idemo dalje", izjavio je Bandić novinarima u svom izbornom stožeru.

Na upit smatra li rezultate izbora debaklom, rekao je da to nije nikakav debakl i da su rezultati od dva i pol do tri posto glasova sasvim zadovoljavajući.

Podsjetio je kako su se nadali da će osvojiti koji mandat u Saboru i da će imati svoj klub zastupnika.

"Građani su željeli kako su željeli i čestitam izbornim pobjednicima", poručio je.

"Ako želite dati gol i ako želite igrati u ligi, onda uvijek morate igrati na terenu", odgovorio je Bandić na pitanje zašto se kandidirao na parlamentarnim izborima.

"Nisam išao u dijasporu niti u ostale izborne jedinice. To je bila moja i odluka mojih kolega i mislim da nismo pogriješili. Nije red da se gradonačelnik glavnog grada kandidira u dijaspori", odgovorio je Bandić na pitanje zašto se nije kandidirao u dijaspori.

Na pitanje smatra li da je kao gradonačelnik izgubio legitimitet, Bandić je odgovorio kako to nisu bili izbori za gradonačelnika, već parlamentarni izbori.

"Idemo dalje", kratko je odgovorio i na upit hoće li na sljedeće izbore ići sa strankom ili bez nje.

"Kad će doći izbori za gradonačelnika, onda ćemo o tome pričati", dodao je i rekao kako večeras ne bi ni o tome očekuje li izvanredne izbore za zagrebačku Gradsku skupštinu i gradonačelnika. "Mi smo spremni za izbore kad god oni budu i radimo svoj posao", zaključio je Bandić i zahvalio je svim svojim kolegicama i kolegama koji su dali "dio sebe" u kampanji.

Nakon izjave novinarima Bandić je otišao iz svog izbornog stožera u kojem je ostala tek nekolicina njegovih pristaša.

(Hina) xbdj ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙