FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAKOM: bonusi ukinute Tomato tarife "Na tuđi račun" bez vremenskog ograničenja

Autor: tmis
ZAGREB, 1. prosinca 2011. (Hina) - Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) izvijestila je danas da je njeno Vijeće odlukom od 30. studenog od tvrtke Vipnet zatražilo usklađenje i izmjenu postojećih uvjeta korištenja ukinute Tomato tarife "Na tuđi račun" tako da se vremenski ne ograničava pravo na iskorištenje stečenih bonus iznosa, slijedom čega korisnici te tarife imaju pravo iskorištenja svojih bonus iznosa bez vremenskog ograničenja.

Takvu odluku Vijeće HAKOM-a je, kako navode, donijelo nakon što je HAKOM temeljem zaprimljenih pisanih i usmenih upita građana vezanih uz izmjene uvjeta korištenja spomenute Tomato tarife provela postupak utvrđivanja zakonitosti tih izmjena.

Tomato tarifu "Na tuđi račun" Vipnet je ukinuo početkom listopada ove godine te se na nove korisnike počeo primjenjivati novi cjenik.

Za postojeće korisnike su istovremeno uvedene izmjene uvjeta korištenja, pri čemu se ograničila i vremenski limitirala mogućnost iskorištenja ostvarenih pogodnosti koje su korisnici stekli tako da su za svaku minutu dolaznih poziva iz drugih mreža dobivali po jednu kunu na bonus računu.

S obzirom da je Vijeće HAKOM-a utvrdilo da se radi o nepoštenim ugovornim odredbama donijelo je gore spomenutu odluku 30. studenog koja se primjenjuje danom donošenja te sukladno tome korisnici te Tomato tarife imaju pravo iskorištenja svojih bonus iznosa bez vremenskog ograničenja.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙