FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jadranka Kosor u VI. izbornoj jedinici

Autor: tkol
ZAGREB, 25. studenog 2011. (Hina) - Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor obišla je danas, u sklopu posjeta VI. izbornoj jedinici, zagrebačku Tržnicu Utrine, te se družila sa više desetaka građana koji su je dočekali okupljeni ispred HDZ-ovog štanda.

Čelnica HDZ-a sa visokim stranačkim dužnosnicima obilazila je štandove, razgovarala s prodavačima te je kupila mrkvu, dunju i mlince.

Upitana je li sve spremno za potpisivanje pristupnog ugovora s EU, Kosor je novinarima rekla kako je dobila poziv za potpisivanje pristupnog ugovora s EU, kojeg su potpisali predsjednik Europskog vijeća Herman Van Rompuy i poljski premijer Donald Tusk. "Sve je pripremljeno i jako se veselim tome", kazala je Kosor dodajući kako će pristupni ugovor potpisati s nalivperom koje joj je prošle godine poklonio Sveti Otac Benedikt XVI. "Tinta je kupljena, sve je pripremljeno za velik važan i povijesni događaj", poručila je.

"Hrvatska koja će uskoro postat 28. članica se i danas već ponaša kao članica EU, a u središtu naše pozornosti jest ono o čemu danas razgovaraju zemlje članice", ustvrdila je predsjednica HDZ-a i Vlade Jadranka Kosor.

U njezinoj pratnji bili su visoki stranački dužnosnici, među kojima i Jasen Mesić, Ivan Šuker, Dražen Bošnjaković, Boris Kunst te čelnica DC-a Vesna Škare Ožbolt.

Autobus s predsjednicom stranke i HDZ-ovim dužnosnicima, nakon Utrina produžio je za Veliku Goricu, Petrinju, Kukuruzare, Hrvatsku Kostajnicu, Sunju i Sisak.

(Hina) xkt yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙