FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDZ predstavio listu za 8. izbornu jedinicu

Autor: dsil
RIJEKA, 19. studenog 2011. (Hina) - Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) predstavila je danas svoju kandidacijsku listu za 8. izbornu jedinicu ispred Sveučilišnog kampusa u Rijeci jer je, kako je naveo prvi na toj listi Davor Božinović, ideja, projekt i izvedba kampusa djelo Vlade RH te je to ponos HDZ-a.

Kukuriku koalicija svoju kampanju je počela na tržnici jer je ona valjda njihov ponos, kazao je Božinović, aludirajući na slučaj Tržnica Rijeka.

Vlada Jadranke Kosor je u Primorsko-goransku županiju uložila više od 4,3 milijarde kuna i to u projekte cestogradnje, infrastrukture, kampus, lučka postrojenja, a to je više nego što je uložila ijedna prethodna vlada, ustvrdio je.

Božinović je za sebe kazao da je bio slan na zadatke tamo gdje je bilo najteže ali i najvažnije za zemlju, poput veleposlanstva u Beogradu ili misije RH pri NATO-u. Zatim su predstavljeni kandidati na toj listi, među kojima, Josip Borić, Vesna Buterin, Marino Roce i Ivan Bubić koji su na prvih pet mjesta.

Božinović je, govoreći o kandidatima Kukuriku koalicije s tog područja, kazao da su se oni imali prilike dokazati kad već 20 godina vladaju ovim krajem. "Kažu da imaju program, a kad ga treba predstaviti bave se prljavom kampanjom. Kažu da imaju ljude, a boje se o njima govoriti", zaključio je Davor Božinović.

(Hina) xdsil ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙