FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić DIP-u predao liste za četiri izborne jedinice

Autor: mvra
ZAGREB, 12. studenog 2011. (Hina) - Nezavisna lista zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića predala je danas u Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) kandidacijske liste za prvu, drugu, šestu i sedmu izbornu jedinicu, pri čemu je Bandić ustvrdio da će dobiti onoliko mandata koliko je potrebno za bolju Hrvatsku.

"Koliko god budemo dobili to će biti onoliko koliko bude trebalo da se što kvalitetnije zajedno borimo za bolju Hrvatsku, ali to treba pitati građane", kazao je Bandić, upitan kakav izborni rezultat očekuje.

Na pitanje s koliko bi mandata bio zadovoljan, odgovorio je: "S onoliko koliko građani odluče."

"Nemojmo podcjenjivati građane, oni će odlučiti", zaključio je Bandić koji je u DIP došao sa svojim suradnicima nešto poslije 13 sati.

Milan Bandić će biti nositelj svih lista i prvi na listi u prvoj izbornoj jedinici, u drugoj izbornoj jedinici prva je na listi Jelena Pavičić Vukičević, u šestoj Miodrag Demo, a u sedmoj Slavko Kojić.

Na listi u 1. izbornoj jedinici su uz ostale još i Pavle Kalinić, Ladislav Prežigalo, Drago Žiljak, Adam Končić, dok su su na drugim listama i Ivica Pančić te Ivana Brkljačić.

(Hina) xmvr yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙