FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Studentski zborovi kod gradonačelnika Bandića

Autor: mbuj
ZAGREB, 26. listopada 2011. (Hina) - U povodu prve redovite sjednice Hrvatskoga studentskog zbora koja je okupila predsjednike zborova svih sveučilišta u Hrvatskoj i Sveučilišta u Mostaru, u ime grada domaćina studentske je predstavnike primio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, priopćila je danas Služba za informiranje gradonačelnikova ureda.

Tijekom susreta u gradskoj upravi predstavnici zborova izvijestili su gradonačelnika Bandića o temama sjednice te teškoćama s kojima se susreću sveučilištarci, posebice oni koji nemaju prebivalište u Zagrebu, a uglavnom se odnose na prijevoz, prehranu i smještaj.

Dogovoreno je, među ostalim, da se studenti sastanu s predstavnicima gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport kako bi se vidjelo postoje li načini i mogućnosti da im barem u nekom dijelu pomogne i grad Zagreb.

Osim gradonačelnika u ime grada sastanku su nazočili zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić-Vukičević, pročelnik za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić i voditelj kabineta gradonačelnika Stipo Zeba.

U studentskom izaslanstvu, koje je predvodio predsjednik Studentskog zbora sveučilišta u Zagrebu Danko Relić, bili su Marko Šimić (SZ Osijek), Ivan Žižić (SZ Split), Petra Radetić (SZ Zagreb), Krešo Jelinčić (SZ Zagreb), Ivan Bota (SZ Zagreb), Maja Škrinjar (SZ Pula), Massimo Brajuha (SZ Pula), Ana Šljivić (SZ Mostar), Martin Čurić (SZ Osijek) i Nataša Vučemilović-Alagić (SZ Split).

(Hina) pp/xbma ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙