FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić i Čović konstruktivno o holdingu

Autor: mbuj
ZAGREB, 19. listopada 2011. (Hina) - Gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik uprave Zagrebačkog holdinga Ivo Čović zadužili su danas svoje stručne službe da na operativnoj razini uvide o kojim je problemima riječ kako bi se unaprijedila suradnja da usluge koje se pružaju građanima budu na visokoj razini.

"U zagrebačkoj Gradskoj upravi danas se sastalo izaslanstvo Zagrebačkog holdinga na čelu s predsjednikom uprave Čovićem i Gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Bandićem te se u konstruktivnoj atmosferi razgovaralo o tekućoj problematici, međusobnim odnosima grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga", izjavio je direktor Službe za korporativne komunikacije Zagrebačkog holdinga Dušan Viro.

Dogovorili su se da će razgovore nastaviti idući tjedan, a gradonačelnik će tada sa svojim timom posjetiti Zagrebački holding, rekao je Viro.

Istaknuo je kako su Čović i Bandić zadužili svoje stručne službe da "na operativnoj razini izvrše uvid u tekuću problematiku" kako bi se unaprijedila suradnja i izbjegli mogući problemi koji bi opteretili međusobne odnose, a sve zato, kako je rekao, "da usluge koje pružaju građanima Zagreba budu na kvalitativno i kvantitativno visokoj razini".

(Hina) xbma ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙