FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Veljko Novak (HSP): I ja sam Veljko

Autor: scar
SISAK, 15. listopada 2011. (Hina) - Predsjednik sisačkog HSP-a Veljko Novak na današnjoj je stranačkoj konvenciji u Sisku saborskom zastupniku HDZ-a Josipu Đakiću poručio kako je i on Veljko, a da u sisačkom HSP-u imaju i Čedu i Enesa.

Reagirajući na izjavu Josipa Đakića koji je na Saboru HDZ-a u Osijeku pobrojao imena nekih članova Kukuriku koalicije i zaključio da se "sastavlja srpska, a ne hrvatska vlada", Novak je danas u Sisku rekao da u sisačkom HSP-u ima Hrvata, Srba, Bošnjaka,

"Ja sam Veljko, hrvatski branitelj, Hrvat i član HSP-a", istaknuo je predsjednik sisačkog HSP-a Novak.

Poruke s današnje sisačke konvencije HSP-a su: Ne u EU", zaštititi interese i slobodu svih građana Hrvatske, posebno hrvatskih branitelja. Nositelj HSP-ove liste u 6. izbornoj jedinici Anto Đapić kazao je kako će iskoristiti sve, bez imalo straha kako bi se držao poslanja dr. Ante Starčevića koji je rekao: Ne tražim pogibelji i neugodnosti, ali kada se radi o sreći i blagostanju moga naroda, tada ne gledam opasnosti koje se nad mene nadvijaju, nego sam dužan ispuniti ih.

Jedno od tih poslanja je skinuti krinke svima onima koji se prave da hrvatskom narodu žele dobro, rekao je Đapić.

Predsjednik HSP-a Daniel Srb, ponovio je u Sisku poziv na okupljenje svih stranaka desnice koje bi pojedinačno teško dosegle izborni prag. Želimo, kazao je Srb, objediniti sve domoljubne snage koje postoje, jer mi smo objektivno stranka koja nosi najveću odgovornost za hrvatsku desnicu.

(Hina) xscar yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙