FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HUS: dogovorena isplata zaostalih plaća u imotskoj Vodoprivredi

Autor: dmar
ZAGREB, 7. listopada 2011. (Hina) - Hrvatska udruga sindikata (HUS) priopćila je danas da će se radnicima imotske Vodoprivrede do kraja mjeseca isplatiti 10 zaostalih plaća.

Na današnjem sastanku čelnika HUS-a s potpredsjednikom Vlade Petrom Čobankovićem i predstavnicima Županije splitsko-dalmatinske, grada Imotskog, Uprave poduzeća Vodoprivreda Imotski i Hrvatskih voda zaključeno je da će se radnicima Vodoprivrede isplatiti svih 10 zaostalih plaća u najkraćem mogućem roku, a najkasnije do kraja listopada.

Hrvatske vode, Županija splitsko-dalmatinska i grad Imotski pronaći će financijska sredstva za nastavak započetih građevinskih radova, kaže se u priopćenju.

Ako se program restrukturiranja po modelu C ne bude mogao realizirati, otvorit će se stečajni postupak i kroz stečajni plan osigurati postojeća radna mjesta i nastavak djelatnosti, jer je neprijeporno da posla za Vodoprivredu ima.

Također je dogovoreno da će se u ponedjeljak, 10. listopada, u Trimotu - Imotski održati sastanak na kojem bi se trebao potpisati sporazum o isplati svih zaostalih plaća radnicima Trimota.

(Hina) pp/xmd ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙