FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: macu
ZAGREB, 12. rujna 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Vozi se bez poteškoća i zastoja, osim na dionicama gdje traju radovi. Zbog radova se otežano vozi državnom cestom D 30, od Velike Gorice prema Buzinu. Zbog radova između vijadukta Golubinjak i čvora Delnice, na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, promet u smjeru Zagreba teče usporeno jednim trakom. Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema dužih čekanjam. Izlazak teretnih vozila pojačan je na Bregani. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Pretežno sunčano, osobito u Slavoniji i Dalmaciji. Prolazno više oblaka bit će na sjevernom Jadranu i u zapadnim predjelima unutrašnjosti, a vrlo rijetko očekuje se i pokoji pljusak i grmljavina. Puhat će povremeno umjeren jugozapadni i zapadni vjetar, na Jadranu jugo, u okretanju na sjeverozapadnjak. Najviša temperatura zraka uglavnom između 26 i 30, u Slavoniji i Dalmaciji od 30 do 33 stupnja Celzijeva.

(Hina) xpp ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙