FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: macu
ZAGREB, 30. rujna 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Na Jadranskoj magistrali između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zbog bure zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle. Jak vjetar puše na dionicama autocesta: A1, od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok (brzina je ograničena na 40 km/h) i A6 Rijeka-Zagreb, no autoceste su otvorene za sva vozila. Od danas, poslije 6 sati, do 3. listopada zbog radova na nadvožnjaku Sveta Helena na autocesti Zagreb-Goričan bit će onemogućen promet iz smjera Vrbovca i Bjelovara prema Svetoj Heleni i Zagrebu, te iz smjera Varaždina i Svete Helene prema Vrbovcu i Bjelovaru. Na autocesti Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Na autocesti A1 (do 30. studenog) zatvoren je ulazni krak čvora Ravča u smjeru Dubrovnika, zbog radova na nadvožnjaku "Drvenik". Danas, do 19 sati, zatvorena je Podravska magistrala u Slatini u ulici Braće Radić. Obilazak je Suhopolje-Sopje-Medinci-Slatina. Zbog razminiranja, od 8 do 18 sati, zatvara se državna cesta Prijeboj-Ličko Petrovo Selo. Vozila se propuštaju 15 minuta prije svakog punog sata.

ZAGREB - Sunčano, samo ponegdje uz malo oblaka. U jutarnjim satima u kopnenom području mjestimice je moguća magla. Vjetar većinom slab, u gorju umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu slaba do umjerena, mjestimice na udare i jaka bura, a poslijepodne na otvorenom moru umjeren sjeverozapadnjak. Najviša temperatura od 21 do 26, na Jadranu između 26 i 31 Celzijev stupanj.

(Hina) xpp ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙