FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

Autor: rsal
ZAGREB, 1. listopada 2011. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 12.30 sati:

ZAGREB

Hokejaši Medveščaka u 7. su kolu regionalne EBEL lige na svom ledu izgubili od ljubljanske Olimpije sa 2-3 (2-2, 0-0, 0-0; 0-1) nakon produžetka.

Medveščak je vodio sa 1-0 i 2-1 golovima Toma Zanoškog (3:38) i Robbyja Sandrocka (9:19), ali gosti su uspijevali izjednačiti preko Johna Taylora (8:35) i Aleša Mušiča (17:07), da bi upravo Mušič postigao i pobjednički gol nakon 1:18 minuta igre u produžetku u trenucima kada je Medveščak imao dva igrača manje na ledu.Medveščak nakon šest odigranih utakmica u ovoj sezoni ima sedam bodova, dok je Olimpija osvojila 11 bodova u sedam susreta.

U sljedećem kolu u nedjelju Medveščak gostuje u Mađarskoj kod SAPA-e iz Fehervara.

RIJEKA

Nakon jučerašnjeg fizičkog obračuna pripadnika navijačkih skupina Armade i Demona kod naplatnih kućica na autocesti Rijeka-Zagreb na Grobniku se sedmorici lakše ozlijeđenih navijača pružena je liječnička pomoć, a privedene su ukupno 92 osobe, doznaje se iz operativnog dežurstva Policijske uprave primorsko-goranske.Ozlijeđenima je pomoć pružena u riječkoj bolnici, a nad privedenim navijačima provedena je kriminalistička istraga, nakon koje su pušteni na slobodu.Očevidom je utvrđeno da je tijekom sukoba došlo do materijalne štete jer su oštećene četiri naplatne kućice i šest osobnih vozila, naveli su iz policije.Kod naplatnih kućica na Kikovici jučer oko 16,30 sati sukobili su se navijači NK Rijeke, odnosno pripadnici navijačke skupine Armade, koji su putovali na utakmicu u Zagreb, i navijači NK Istre, tj. pripadnici navijačke skupine Demoni, koji su išli na gostovanje u Zaprešić.

AUCKLAND

U najzanimljivoj utakmici današnjeg programa na Svjetskom prvenstvu u ragbiju na Novom Zelandu Engleska je slavila protiv Škotske s 16:12.

Englezi su se tom pobjedom plasirali u četvrtfinale, gdje će igrati s Francuskom, dok se Škotska oprostila od ulaska među osam najboljih, ukoliko Gruzija ne napravi senzaciju i pobijedi Argentinu u nedjelju. Francuzi su se osramotili porazom protiv Tonge s 18:14, ali su zahvaljujući bonus-bodu - nisu izgubili s više od sedam razlike - ipak prošli u četvrtfinale, gdje će se boriti s Englezima. Tonga je visokom pobjedom mogla čak izbaciti Francuze, a u ovoj skupini je prvo mjesto već osvojio domaćin Novi Zeland, koji u nedjelju igra s Kanađanima.U četvrtfinalu su i Australci koji su s ogromnih 68:22 pobijedili Rusiju, ali su vjetrojatno ostali bez jednog od glavnih igrača Drewa Mitchella, koji je zaradio ozljedu prepona. Australcima ova pobjeda možda ipak neće biti dovoljna da osvoje prvo mjesto u skupini i u četvrtfinalu izbjegnu Južnu Afriku ili Novi Zeland. Ranije su Irci slavili protiv Australije i za prvo mjesto i lakši put do polufinala im je dovoljna pobjeda nad Talijanima u nedjelju.

TOKIO

Poljska tenisačica Agnieszka Radwanska osvojila je WTA turnir u Tokiju pobjedom u finalu nad Ruskinjom Verom Zvonarjevom s 6:3,6:2.Za Radwansku je to šesti naslov u karijeri, drugi ove sezone, ali i novčano najveći uspjeh jer je turnir u Tokiju s nagradnim fondom od dva milijuna dolara.

FINALE

Agnieszka Radwanska (Pol/9) - Vera Zvonarjeva (Rus/4) 6:3, 6:2.

KAISERSLAUTERN

U prvoj utakmici 8. kola njemačkog nogometnog prvenstva Stuttgart je kao gost svladao Kaiserslautern sa 2-0 (0-0).

Strijelci za Stuttgart bili su Cacau (52) i Boulahrouz (69).

Ovom pobjedom Stuttgart je izbio na četvrto mjesto na ljestvici sa 13 bodova, dok je Kaiserslautern ostao 15. s pet.

Na vrhu je Bayern sa 18 bodova, a slijede Werder i Borussia iz Moenchengladbacha sa po 16.

PAZIN

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) potpisao je ugovor o partnerstvu s tvrtkom Ghia Sport u vrijednosti od 100.000 kuna na godinu dana.

Ghia Sport bavi se opremanjem unutarnjih i vanjskih igrališta, škola i dvorana sportskom opremom i rekvizitima.

"Ovim partnerstvom Ghia Sport podržava hrvatske olimpijce, a članstvo u hrvatskoj olimpijskoj obitelji ovoj će tvrtki, koja se ubraja u malo i srednje poduzetništvo, služiti kao dobra preporuka", izjavio je glavni tajnik HOO-a Josip Čop.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙