FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

Autor: sbil
ZAGREB, 20. rujna 2011. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja u 12,30 sati.

BERLIN

Branič minhenskog Bayerna Brazilac Breno hospitaliziran je jer se nagutao dima u utorak ujutro u požaru koji je zahvatio njegovu kuću i gotovo ju potpuno uništio, objavila je policija.

Breno (21) je bio sam u kući u trenutku izbijanja požara i nitko drugi nije ozlijeđen. Policija je objavila da provodi istragu o uzroku požara.

Breno se priključio Bayernu kao 18-godišnjak 2008.

HAMBURG

Bivši izbornik nizozemske nogometne reprezentacije Marco van Basten (46) jedan je od najvećih kandidata za preuzimanje klupe njemačkog bundeslgaša HSV-a.

Vodstvo HSV-a je u ponedjeljak uručilo otkaz Michaelu Oenningu nakon što je klub iz Hamburga u prvih šest kola osvojio samo jedan bod i nalazi se na začelju ljestvice što je najgori start sezone u povijesti kluba. Oenning je u HSV-u proveo tek šest mjeseci nakon odlaska Armina Veha, a imao je ugovor do lipnja 2013.

Kako prenose njemački mediji Van Basten je velika želja sportskog direktora HSV-a Franka Arnesena, no problem predstavljaju Van Bastenovi veliki financijski zahtjevi. Legendarni nizozemski napadač je trenutačno bez posla, nakon što je od 2008. do 2009. vodio Ajax. Prije toga četiri godine je trenirao nizozemsku reprezentaciju. Kao potencijalni kandidati za klupu HSV-a spominju se i Bernd Schuster, te Huub Stevens.

LONDON

Trener španjolskog nogometnog velikana Real Madrida Jose Mourinho donirao je trofej za najboljeg trenera godine osvojen 2010. godine za aukciju s koje će prikupljeni novac otići Fondu Bobbyja Robsona i Fondu za borbu protiv raka dojke.

Mourinho se tako želio još jednom zahvaliti legendarnom engleskom nogometašu i stručnjaku, ali i svom mentoru, koji je preminuo 2009. godine od raka pluća. Jedan od najboljih trenera na svijetu bio je Robsonov prevoditelj u lisabonskom Sportingu 1992. godine, a kasnije i pomoćnik u Portu i Barceloni.

Portugalac je trofej za najboljeg trenera godine dobio od Fife 2010. godine nakon što je s Interom osvojio trostruku krunu - Ligu prvaka, prvenstvo i kup.

Mourinhov potez je ugodno iznenadio Robsonovu obitelj. "Svi smo ganuti potezom gospodina Mourinha, hvala mu na svemu," kazao je njegov sin Marc Robson, te dodao: "Tata bi sigurno bio sretan i ponosan što ljudi širom svijeta doniraju novac za njegovu fondaciju."

SEOUL

Pregled rezultata s teniskih turnira:

WTA Seoul - 1. kolo

Carla Suarez Navarro (Špa) - Eva Birnerova (Češ) 6:4, 6:4

Iveta Benešova (Češ) - Anastazija Jakimova (Blr) 6:3, 6:2

Vania King (SAD) - Kimiko Date-Krumm (Jap) 6:2, 6:2

Jaroslava Švedova (Kaz) - Tamarine Tanasugarn (Taj) 6:2, 6:0

WTA Guangzhou - 1. kolo

Su-Wei Hsieh (Taj) - Jingjing Lu (Kina) 6:0, 6:2

METZ

Rezultati susreta 1. kola s ATP turnira tenisača u Metzu igranih u ponedjeljak:

Marcos Baghdatis (Cip) - Matthias Bachinger (Njem) 7-5, 6-2

Gilles Muller (Luk/8) - Philipp Petzschner (Njem) 7-6 (2), 7-6 (5)

(Hina) xbis ybis

An unhandled error has occurred. Reload 🗙