FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 7. rujna 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, posebice na dionici autoceste A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova je zatvoren na čvoru Nova Gradiška izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, a na čvoru Slavonski Brod-zapad izlaz iz smjera Lipovca i ulaz prema Zagrebu. Zbog radova, zatvorena je državna cesta D1 u Lučkom, a obilazak je Ventilatorska-Gospodarska-Svetog Benedikta. Usporeno se vozi, uz privremenu prometnu signalizaciju, dionicom državne ceste D66 Barban-Most Raša. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Sunčano, poslijepodne uz malu, a samo ponegdje u sjevernim krajevima i umjerenu naoblaku. Vjetar većinom slab, na otvorenom moru, a poslijepodne i mjestimice uz obalu srednjeg i južnog Jadrana umjeren do jak sjeverozapadnjak. Bit će vrlo toplo, u Dalmaciji i vruće. Najviša temperatura između 25 i 30, u Dalmaciji od 28 do 33 stupnja Celzijeva.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙