FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Andro Vlahušić reagirao na navode Dubravke Šuice

Autor: ddub
DUBROVNIK, 28. rujna 2011. (Hina) - Predsjednik Županijske organizacije HNS-a Dubrovačko-neretvanske županije i gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić priopćenjem je reagirao na današnji saborski aktualni sat u kojem je saborska zastupnica HDZ-a Dubravka Šuica pozvala inspekciju Ministarstva uprave da izvrši nadzor nad službama grada Dubrovnika i grad Dubrovnik prekršajno prijavi.

U priopćenju se između ostalog ističe da do ovoga trenutka u grad Dubrovnik nije došla nikakva prekršajna prijava te kako je od posljednjeg nalaza inspekcije prošlo deset mjeseci.

„Uvjereni smo kako je Ministarstvo uvidjelo da grad Dubrovnik posluje sukladno zakonu i pozitivnim pravnim propisima te da se nepravilnosti u radu ispravljaju“, ističe u priopćenju Vlahušić, te dodaje kako su početkom studenoga 2010. godine službenici Ministarstva uprave obavili uvid, a potom 24. studenoga dostavili gradu Dubrovniku nalaz inspekcije po kojem su utvrđene manje nepravilnosti koje su s vremenom otklonjene i o čemu je Ministarstvo obaviješteno dopisom od 24. siječnja i 28. ožujka ove godine.

(Hina) xddub yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙