FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Program obilježavanja napada na dubrovačko područje

Autor: hspa
DUBROVNIK, 27. rujna 2011. (Hina) - Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić sastao se danas s gradonačelnikom Androm Vlahušićem i predstavnicima općina Stona, Župe Dubrovačke, Dubrovačkog Primorja i Konavala te s ratnim zapovjednicima dubrovačkih postrojba, s kojima je razgovarao o programu zajedničkog obilježavanja 20. godišnjice napada na šire dubrovačko područje i uspješne obrane.

Kako je priopćio ured za odnose s javnošću Dubrovačko-neretvanske županije, za to jedinstveno obilježavanje događaja od prije 20 godina dogovorili su se da će osnovati koordinacijski odbor u kojem će biti župan, gradonačelnik, načelnici tih četiriju općina te ratni zapovjednici i predstavnici policije.

Također su se dogovorili da će se u povodu obilježavanja 20. godišnjice napada 1. listopada učenicima svih osnovnih i srednjih škola pročitati tekst o početku napada i razaranja širega dubrovačkog područja i njegovim posljedicama.

Na samu obljetnicu napada - 6. prosinca organizirat će se mimohod svih ratnih postrojba i onih koji su pomagali u uspješnoj obrani Dubrovnika i njegove šire okolice.

(Hina) xddub ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙