FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kvarneru domaćinstvo Vijeća Skala u proljeće 2012.

Autor: hsup
ZAGREB, 27. rujna 2011. (Hina) - Udruga Skal International Kvarner bit će domaćin polugodišnjeg susreta Vijeća International Skala koji će se održati u Opatiji od 20. do 23. travnja 2012. godine, priopćili su iz Turističke zajednice Kvarnera iz koje su izvijestili i da je Eko centar "Caput Insulae Beli" dobio godišnju nagradu Skal Cluba za projekte održivog razvoja u turizmu.

Skal Club International dodijelio je Eko centru "Caput Insulae Beli" godišnju nagradu za projekte održivog razvoja u turizmu u kategoriji "General Countryside" za projekt "Ekotourizam na Tramuntani kao metoda zaštite prirodnog i kulturno-povijesnog nasljeđa".

Nagrada je, kako se navodi, dobivena u jakoj konkurenciji s mnogobrojnim svjetskim turističkim agencijama i nacionalnim parkovima.

Turistička zajednica Kvarnera, u suradnji s udrugom Skal International Kvarner, predstavila se na 72. Međunarodnom svjetskom kongresu udruženja Skal koji je od 18. do 22. rujna održan u finskom gradu Turku.

Skal Club International je profesionalna međunarodna organizacija koja ima oko 20.000 članova, uglavnom menadžera najznačajnijih tvrtki u turizmu.

Udruga Skal International Kvarner bit će domaćin polugodišnjeg susreta Vijeća International Skala koji će se održati u Opatiji od 20. do 23. travnja 2012.

Na polugodišnjem susretu u Opatiji sudjelovat će članovi glavnog odbora, izvršnog odbora i vijeća International Skala i drugi, tj. oko 100 sudionika, izvijestili su iz TZ Kvarnera.

(Hina) xhsup yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙