FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 25. rujna 2011. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 12,30 sati:

ZAGREB - Predsjednik SDP-a Zoran Milanović izjavio je danas da njegova stranka neće sudjelovati u prljavoj predizbornoj kampanji kakva je, kazao je, sada na djelu, poručivši političkim suparnicima da si neprijatelja i sugovornika u prljavoj kampanji traže na drugom mjestu. "Kampanja je počela davno, kao što vidimo prljava je, ali s naše strane neće biti prljava. To je poruka našim političkim suparnicima, rivalima, a ne neprijateljima - ako žele biti neprijatelji, neka si ga traže negdje drugdje, u nama neprijatelja neće imati, ali će imati žestokog suparnika i protivnika koji planira dobiti ovu utakmicu, i to po pravilima, ne u produžecima i iz ofsajda", poručio je Milanović na početku zasjedanja SDP-ovog Glavnog odbora. Istaknuo je da SDP nikome neće biti sugovornik u prljavoj kampanji, "koliko god se trudili, upinjali se uvući nas u tu prljavu kampanju i probati dokazati da su svi isti, da svi igraju na isti prljavi način", izrazivši uvjerenje da će građani razumjeti takav stav SDP-a te da "ovoga puta neće nasjesti". "Mogu govoriti što god hoće, mogu se služiti osobnim objedama, mogu optuživati SDP da je imao prljavo poslovodstvo i tajne račune, samo naprijed. Istina je, vjerujem, jasna velikoj većini naših ljudi, a vjerujem da će biti jasnija još većoj većini ljudi", poručio je Milanović.

ŠIBENIK - U moru kod Murtera, između uvale Koromašna i rta Murterić, jučer je pronađeno tijelo 45-godišnjaka iz Vodica koji je stradao zbog naleta plovila, izvijestila je danas šibensko-kninska Policijska uprava. Policijska uprava moli građane koji raspolažu bilo kakvim saznanjima o tom događaju da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na telefon broj 192.

ZAGREB - Zbog neprilagođene brzine jutros u 3,30 sati u Samoborskom Otoku na mjestu je poginuo je 28-godišnji motociklist, doznaje se u PU zagrebačkoj. Muškarac je po izlasku iz zavoja zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem motocikla nakon čega je pao na desni bok te je nakon 30-metarskog proklizavanja vozila po kolniku tijelom udario u rasvjetni stup i na mjestu preminuo.

SPLIT - U sudaru dvaju glisera koji se dogodio sinoć oko 19,30 sati u akvatoriju Splitskih vrata lakše je ozlijeđen 23-godišnji Hvaranin, doznaje se jutros u splitskoj Lučkoj kapetaniji. On je bio putnik u gliseru kojeg je vozio 20-godišnji Hvaranin, a drugim gliserom upravljao je 47-godišnji državljanin Srbije. Tko je kriv za tu pomorsku nesreću utvrdit će djelatnici Lučke kapetanije koji obavljaju očevid.

RIJEKA - Na području primorsko-goranske Policijske uprave (PU) jučer su u dvije prometne nesreće poginule dvije osobe, a dvije su ozlijeđene, izvijestila je jutros ta PU. U nesreći kod Nerezina na otoku Lošinju jučer poslijepodne poginuo je vozač automobila koji je sletio s prometnice. Preminuli muškarac je bio sam u automobilu. U drugoj nesreći koja se dogodila sinoć u 21,30 sati u mjestu Donja Dobra u Gorskom kotaru poginula je jedna žena, još jedna osoba je zadobila teže tjelesne ozljede a jedna lakše. Nesreća se dogodila kad se vozač kombija "iveco" uključivao u promet sa zemljanog proširenja uz cestu. Nije propustio "fiat bravo" koji se kretao cestom pa je "fiat" udario u kombi, odbio se i izletio na zemljano proširenje.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙