FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Elton John pregovara o biografskom filmu

Autor: mhaj
LONDON , 23. rujna 2011. (Hina/Reuters) - Britanski pjevač Elton John pregovara o snimanju filma o njegovu životu, izjavio je u petak pjevačev glasnogovornik, reagirajući na medijske napise o planiranom biografskom filmu koji bi se trebao zvati "Rocketman".

Na internetskim stranicama i u novinama piše kako bi film "Rocketman" trebali producirati Johnov partner David Furnish i Steve Hamilton Shaw, a izvršni producent navodno će biti sam Elton John. Scenarist Lee Hall napisat će scenarij za film.

Na pitanje novinara o napisima u medijima, Johnov glasnogovornik odgovorio je samo: "O tomu se tek raspravlja". Nije želio govoriti o potencijalnim glumcima, unatoč tomu što je tabloid Sun objavio kako bi glavnu ulogu trebao igrati škotski glumac James McAvoy.

John i Hall ranije su surađivali na filmu "Billy Elliot". Šezdesetčetverogodišnji britanski pjevač tijekom plodne karijere prodao je oko 250 milijuna nosača zvuka te je dobitnik Oscara 1995. za najbolju originalnu pjesmu u animiranom filmu "Kralj lavova", kao i nekoliko nagrada Grammy.

(Hina) xmh ydv

An unhandled error has occurred. Reload 🗙