FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 21. rujna

Autor: nbrc
ZAGREB, 21. rujna 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 21. rujna.

ZAGREB - U organizaciji Ceha prijevoznika Hrvatske obrtničke komore (HOK) održat će se 4. susret prijevoznika na kojem će se raspravljati o aktualnoj problematici obrtnika koji se bave prijevozničkom djelatnošću. Između ostaloga biti će riječi o problemu pretovara vozila u cestovnom prometu, odgovornosti i sankcijama, obveznom osiguranju u cestovnom prometu, prijedlogu mjera za uspostavu konkurentnosti i ravnopravnog gospodarskog statusa hrvatskih cestovnih prijevoznika pri ulasku u EU, itd. Neposredno prije početka susreta bit će održana konferencija za novinare na kojoj će čelnici Ceha iznijeti glavne poteškoće struke (9,00 sati, HOK, Ilica 49/II).

ZAGREB - U Središnjem državnom uredu za e-Hrvatsku održat će se konferencija za novinare povodom ispunjenja uvjeta za članstvo Republike Hrvatske u INHOPE udruženju (International Association of Internet Hotlines). Riječ je o međunarodnom udruženju anonimnih internetskih dojava osnovanom 1999. s ciljem borbe protiv problema rastućeg opsega neprimjerenih online sadržaja te zaštite djece od opasnosti prisutnih na internetu (10,00 sati, Središnji državni ured za e-Hrvatsku, Gajeva 4).

RIJEKA - Svečano otvaranje 27. međunarodnog nautičkog sajma "Nautica 2011." i 16. Izložbe inovacija u pomorstvu i nautičkom turizmu na kojima će se do 25. rujna predstaviti oko 100 izlagača i 20 inovatora (11,00 sati, gat Karoline riječke).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙