FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

J. Friščić: završit će se autocesta prema Koprivnici

Autor: mkov
GORNJA RIJEKA, 16. rujna 2011. (Hina) - Potpredsjednik Hrvatskoga sabora Josip Friščić poručio je večeras na svečanoj sjednici općine Gornja Rijeka u Fajerovcu da će se završiti izgradnja planirane autoceste A 12 prema Koprivnici, unatoč stalnim zluradim komentarima iz SDP-ovog tabora.

U buduću modernu prometnicu ove godine će biti ugrađeno oko 800 tisuća prostornih metara materijala, a u 2012. godini još 1 milijun i 200 tisuća kubika. „To nije bilo niti jednostavno, niti jeftino i zato se ceste takve namjene ne grade svake godine, nego svakog tisućljeća, a negdje i rjeđe.

Mi smo generacija koja je to započela graditi i koja će to završiti“, rekao je, među ostalim, Josip Friščić večeras na Danu općine Gornja Rijeka u Fajerovcu.

On je, također, pohvalio trud i napore tamošnjeg općinskog čelništva i stanovništva na boljitku svoga kraja, naglasivši da je upravo u Gornjoj Rijeci i Koprivničko-križevačkoj županiji oživotvoren ravnomjeran razvoj svih hrvatskih područja, što potiče Hrvatska seljačka stranka na svim razinama.

Na večerašnjoj sjednici o dosadašnjim postignućima Općine Gornja Rijeka i predstojećim planovima govorila je načelnica općine Štefica Tukša, a čestitke uz 11. obljetnicu i Dan općine uz želju za slogom i zajedništvom i ubuduće, uputili su i državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Tihana Kraljić, koprivničko – križevački župan Darko Koren i Božidar Vrabelj, načelnik općine Koprivnički Ivanec.

(Hina) xnmau ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙