FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: sobr
ZAGREB, 31. kolovoza 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na autocesti A1, između čvora Gospić i tunela Sveti Rok od 181. do 185. kilometra, zbog dima i magle vidljivost je smanjena na 150 metara. Na ostalim se cestama vozi bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova su zatvoreni na čvoru Nova Gradiška izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, a na čvoru Slavonski Brod-zapad izlaz iz smjera Lipovca i ulaz prema Zagrebu. Promet teče usporeno, uz privremenu prometnu signalizaciju, na dionici državne ceste D66 Barban-Most Raša. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Pretežno sunčano i uglavnom vrlo toplo. Više oblaka bit će ujutro u sjeverozapadnom području i Posavini, a poslijepodne mjestimice u gorskim krajevima, pri čemu je vrlo rijetko moguća kratkotrajna kiša ili pljusak. Vjetar slab, na Jadranu uz obalu ponegdje umjeren zapadnjak i jugozapadnjak, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak. Najviša temperatura zraka većinom između 27 i 32 stupnjeva.

(Hina) xso yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙