FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australac drži kćer kao taokinju i prijeti bombom

Autor: vmrs
SYDNEY, 6. rujna 2011. (Hina) - Muškarac s ruksakom u kojem je navodno bomba drži u odvjetničkom uredu blizu sydneyskoga obiteljskog svoju kćer kao taokinju, objavili su u utorak australski mediji.

Policija je blokirala područje sydneyskoga predsgrađa Parramatte i objavila da je riječ o "talačkoj krizi", javio je BBC.

Po javljanju nekih medija, naoružani muškarac drži kao taokinju svoju 10-godišnju kćer, a trebao je u utorak biti na sudu u procesu odlučivanja o skrbništvu nad djetetom.

Muškarac star oko 50 godina navodno je ušao u odvjetnički ured i tražio odvjetnika kojega nije bilo. "On je danas trebao ići na sud, ali nije našao tu osobu i mislim da je jednostavno puknuo", rekla je Betty Hor, službenica koja je bila sama u uredu.

Tada je rekao da mu je u ruskaku bomba i zatvorio se zajedno s kćeri u ured, javio je Reuters. Nakratko se pojavio na prozoru bez majice i s odvjetničkom perikom na glavi.

Po policijskom priopćenju, stanje je veoma napeto i opasno. Još se ne objavljuju pojedinosti o muškarčevu motivu niti o tome ima li on doista bombu.

Policija je objavila kako bi se pregovori s njime mogli rastegnuti do duboko u noć.

"Pregovori će se nastaviti koliko god bude trebalo da bi se situacija razriješila mirno", rekao je pomoćnik šefa policije Denis Clifford.

Vatrogasno vozilo i hitna pomoć čekaju ispred zgrade suda.

(Hina) xvm ydj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙