FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ugovor o sufinanciranju zgrade veleučilišta

Autor: ztes
VIROVITICA, 2. rujna 2011. (Hina) - Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Božidar Pankretić potpisao je danas u Virovitici s virovitičko-podravskim županom Tomislavom Tolušićem ugovor o sufinanciranju radova na rekonstrukciji zgrade budućeg Veleučilišta u Virovitici.

Ugovor je vrijedan milijun i 800 tisuća kuna, a cijeli projekt rekonstrukcije zgrade bivše virovitičke vojarne za potrebe budućeg Veleučilišta stajat će 12 milijuna kuna. Uz Virovitičko-podravsku županiju i Ministarstvo regionalnog razvoja financira ga i Grad Virovitica.

Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić rekao je da će se novcem Ministarstva regionalnog razvoja završiti uređenje zgrade Veleučilišta, koja bi se trebala otvoriti krajem ovoga mjeseca.

„Imamo jako dobru suradnju s Virovitičko-podravskom županijom, ne samo u ovom projektu, nego i u mnoštvu infrastrukturnih projekata“ kazao je ministar Pankretić te podsjetio da je prije nekoliko mjeseci predsjednica Vlade Jadranka Kosor otvorila radove na najvećem projektu sustava navodnjavanja u Hrvatskoj Kapinci - Vaška, koji se nalazi u Virovitičko-podravskoj županiji u i čijem financiranju sudjeluje Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva.

Ministar Pankretić sudjelovao je i na svečanoj sjednici Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije u povodu obilježavanja Dana županije, na kojoj su dodijeljena javna priznanja zaslužnim građanima. Zlatnu plaketu, kao najviši izraz priznanja za promicanje vrijednosti, položaja i ugleda te za osobiti doprinos ukupnom razvoju županije, dobio je direktor virovitičkog Tvina Ivan Slamić.

(Hina) xztes ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙