FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SDP: trajektima zamijeniti pelješki most

Autor: hspa
DUBROVNIK, 2. rujna 2011. (Hina) - Predsjedništva SDP-a Dubrovačko-neretnvanske županije raspravljalo je na sjednici o prometnoj problematici Dubrovačko-neretvanske županije te predložilo da se 'neslavni' pelješki most zamijeni privremeno s dva do četiri trajekta, priopćeno je danas iz županijskoga SDP-a.

"Imavši na umu kako je cesta Zagreb - Dubrovnik tek u vladinim planovima, iznosimo prijedlog da se 'neslavni' pelješki most zamijeni privremeno s dva do četiri trajekta, koje bi jedno od naših brodogradilišta sagradilo uz potvrdu države za dugogodišnjom koncesijom na ovoj liniji. Brodogradilišta Kraljevica i Split s iskustvom u gradnji trajekata bez posla čekaju ugovore, uz postojeće investitore koji bi naručili trajekte i vodili ovu liniju", istaknuto je na sjednici županijeskog Predsjedništva SDP-a.

Dodaje se kako je važno istaknuti da bi trajekti riješili problem schengenske granice s BiH, dok vlada BiH ne bi mogla imati primjedbe na ovo rješenje.

Ozbiljna politika rješava probleme, a ne vara građane po političkim obećanjima i stvara bolje uvjete življenja za jednake i slobodne građane RH, stoji u u priopćenju.

(Hina) xddub ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙