FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Josipović primio Udrugu poslovnih žena "Krug"

Autor: ista
ZAGREB, 31. kolovoza 2011. (Hina) - Predsjednik Republike Ivo Josipović primio je danas izaslanstvo Udruge poslovnih žena "Krug" koje ga je upoznalo s postignutim rezultatima na obilježavanju Svjetskog dana poduzetnica, održanog ove godine u Zagrebu, a razgovaralo se i o položaju žena u poduzetništvu, osobito s obzirom na trenutnu tešku gospodarsku situaciju, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Ovogodišnje nagrade dodijeljene su Katarini Majić, osnivačici i predsjednici Uprave tvrtke Ira-commerce d.o.o., kao poduzetnici godine te Jadranki Kvasnička, predsjednici Uprave Croatiainspect d.o.o., kao menadžerici godine.

Čestitavši dobitnicama nagrada na postignutom uspjehu, predsjednik Josipović istaknuo je kako će i dalje nastaviti pružati podršku poduzetnicama.

Tijekom sastanka, izaslanstvo je upoznalo predsjednika Josipovića s aktivnostima Udruge, a razgovaralo se i o položaju žena u poduzetništvu, osobito s obzirom na trenutnu tešku gospodarsku situaciju.

Usprkos krizi, tvrtke kojima upravljaju žene pokazale su visoki stupanj solidarnosti i društvene odgovornosti u poslovanju, stoji u priopćenju.

(Hina) xpp yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙