FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Omiški ubojica prije zločina prijetio samoubojstvom

Autor: zjur
OMIŠ, 29. kolovoza 2011. (Hina) - Milan Kalajžić (62) je nekoliko sati prije ubojstva nevjenčane supruge Nataše Božić (37) u subotu navečer u Omišu prijetio samoubojstvom zbog čega ga je policija odvela u Dom zdravlja, gdje je dobio tablete za smirenje, no kasnije se vratio s lovačkom puškom i počinio zločin, doznaje se danas u splitskoj policiji.

Kalajžić je 37-godišnju ženu iz još neutvrđenog razloga ubio u subotu navečer oko 21,20 sati u njenom unajmljenom stanu u kojem je živjela s dvojicom maloljetnih sinova u dobi od 13 i 17 godina.

Nekoliko sati prije zločina žena je prvi put pozvala policiju jer je oko 14 sati Kalajžić prijetio samoubojstvom. Policajci su ubrzo stigli pred stambenu zgradu te su kod njega pronašli pištolj za uspavljivanje stoke koji su mu oduzeli, a zatim ga odveli u omiški Dom zdravlja gdje je dobio tablete za smirenje. No, navečer se vratio pred zgradu s lovačkom puškom koju je uzeo iz garaže prijatelja pa je njegova nevjenčana supruga oko 21,15 sati ponovno pozvala policiju.

Ubojica se popeo u zgradu, ušao u stan, a zatim pred očima njene djece hicem u prsa ubio ženu i sebi pucao u bradu teško se ranivši. Policija s njim još nije razgovarala jer je u teškom stanju u splitskoj bolnici.

Neslužbeno se doznaje da su Kalajžić i Nataša Božić počeli vezu nakon što se 37-godišnjakinja prije nekog vremena odvojila od supruga. U policiji ne žele komentirati nagađanja da je 62-godišnjak ženu ubio zbog najave raskida veze s njim.

(Hina) xzjur yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙