FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: zbog pokušaja ubojstva priveden 22-godišnjak

Autor: sfab
PULA, 25. kolovoza 2011. (Hina) - Istražnome sucu Županijskoga suda u Puli danas je priveden 22-godišnjak iz Poreča kojega policija tereti za pokušaj ubojstva 20-godišnjakinje iz Poreča.

Istarska Policijska uprava izvijestila je da su građani dojavili o pucnjavi jučer ujutro na području Monsene u Rovinju.

Utvrđeno je da je 22-godišnjak upravljao škodom felicijom pulskih oznaka, a u automobilu su bili i 24-godišnjak iz Nove Vasi te 20-godišnjakinja iz Poreča. Tijekom vožnje 22-godišnjak se posvađao s djevojkom i nekoliko ju je puta udario te joj je zaprijetio da će je ubiti i pritom joj pokazao pištolj marke "crvena zastava".

Nakon toga parkirao je automobil kod Monsene i izišao iz njega te ispalio metak u zrak, a zatim su sve troje krenuli na plažu, gdje se svađa nastavila.

Ondje je ispalio nekoliko hitaca, najprije u more, a zatim prema djevojci, koju, srećom, nije pogodio. U tom mu je trenutku 24-godišnjak uzeo pištolj i sakrio ga, izvijestila je istarska Policijska uprava.

Policija je nakon dojave na mjestu pucnjave pronašla pištolj iz kojega je 22-godišnjak pucao, a u automobilu i stanu kojim se koristi u Poreču pronašla je nekoliko komada streljiva.

Djevojka je tijekom sukoba s 22-godišnjakom lakše ozlijeđena.

(Hina) xppul ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙