FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: pritvor osumnjičeniku za dvostruko ubojstvo

Autor: ivuc
OSIJEK, 12. kolovoza 2011.(Hina) - Istražni sudac osječkoga Županijskog suda donio je rješenje o provođenju istrage protiv 61-godišnjega Vjekoslava Rebića, osumnjičenoga za dvostruko ubojstvo - svoje majke i supruge 9. kolovoza u Osijeku, izvijestio je danas taj sud.

Glasnogovornik osječkoga Županijskog suda Miroslav Rožac izjavio je za Hinu da je osumnjičeniku određen jednomjesečni pritvor zbog posebno teških okolnosti u kojima je počinjeno kazneno djelo.

Dodao je kako je osumnjičenik tijekom ispitivanja priznao da je počinio kazneno djelo, ali se ne sjeća zbog čega je izbo svoje žrtve.

Osumnjičenoga 61-godišnjaka tereti se da je 9. kolovoza u Srijemskoj ulici u Osijeku s više uboda usmrtio svoju 85-godišnju majku Rozaliju i 57-godišnju suprugu Anku, nakon čega se sam prijavio policiji.

Obdukcijom je utvrđeno kako je 85-godišnja žrtva, osumnjičenikova majka, imala sedam ubodnih rana, od kojih je pet bilo u predjelu prsišta, a dvije su bile teške i opasne za život te je od njih i umrla.

Osumnjičenikova supruga imala je šest ubodnih rana, od kojih su dvije bile teške i opasne za život te je od njih i umrla.

(Hina) xivuc ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙